Boeken gepubliceerd door

Marijn Mulders111 management modellen De derde editie van managementmodellen! Het boek bevat 20 nieuwe modellen ten opzichte van 101 managementmodellen. Nieuwe relevante modellen over ondernemerschap, entrepreneurs en business modelling voor bedrijven, maar ook je eigen persoonlijke business model.
www.managementmodellen.noordhoff.nl

Boek Business Model YouNaar voorbeeld van het succesvolle Business Model Generation nu Business Model You. Herontwerp je loopbaan op één A4'tje.  Download BMY preview van 176 pagina's. Stuur je persoonlijke ontwikkeling op je werk, privé, sportclub of alle drie en bepaal je droombaan of wordt gelukkiger tussen vrienden en kennissen.

101 management kengetallen101 Managementkengetallen geeft een overzicht van kritieke prestatie-indicatoren, waarmee inzicht wordt verkregen in de prestaties van de belangrijkste bedrijfsprocessen in de organisatie.

www.managementkengetallen.noordhoff.nl


Klantgericht OrganiserenKlantgericht Organiseren is het laatste nieuwe boek. Klantgericht Organiseren beschrijft hoe organisaties klanten centraal kunnen stellen en de organisatie hierop verder inrichten. Bij ultieme klantgerichte organisaties spreken we van Hostmanship. De website van het boek is :www.klantgerichtorganiseren.noordhoff.nl/

 
101 Managementmodellen101 mm EngelsHet nieuwe boek 101 Managementmodellen is inmiddels uit. De Engelse versie 101 Management Models is tevens beschikbaar. Maar liefst 36 modellen zijn toegevoegd, dat betekent dus dat er ook een aantal modellen weggevallen zijn ten opzicht van 75 managementmodellen. Een nieuwe index op doel is toegevoegd om het vinden van het juiste model nog eenvoudiger te maken. Klik hier om naar de site van het boek te gaan.

Referenties:

P&O actueel artikel Augustus 2011.

http://www.managementboek.nl/boek/9789001775568/101_managementmodellen_marijn_mulders
http://cultuurmarketingprofessionals.nl/2010/05/28/boek-van-de-week-101-managementmodellen/
http://www.75managementmodellen.info/
Managementlitratuur.nl

 75 managementkengetallenHet boek 75 managementkengetallen geeft de gebruiker de mogelijkheid om voor de bedrijven/processen
afdelingen/personen stuurvariabelen vast te stellen zoals kritieke succes factoren en prestatie indicatoren. Hiermee kan de organisatie beter sturen op de belangrijke aspecten voor het bedrijf. Klik hier om naar de site van het boek te gaan.

Referenties: 
 Tijdschrift Administratie

75 ManagementmodellenHet succesvolle boek van de 75 managementmodellen. Te gebruiken tijdens je opleiding of ook in  het bedrijfsleven om achteraf te kijken hoe zat het ook al weer. Een prima naslagwerk! Inmiddels is dit boek opgevolgd door het tevens succesvolle 101 managementmodellen. Hierin zijn enkele modellen verdwenen en 36 nieuwe modellen voor in de plaats gekomen. Klik hier om naar de site van het boek te gaan.