Kennis Delen is Kracht!

Boeken

Op deze pagina vindt u het overzicht van boeken die ik geschreven heb of waar ik co-auteur van ben.

Verdienmodellen

Verdienmodellen (verschijnt 16 april 2019)

De 19 verdienmodellen die er zijn worden in dit boekje systematisch beschreven aan de hand van een beschrijving, past bij, hoe werkt het, aandachtspunten, kosten voor implementatie en verder lezen. Dit handige werkje wat in een uur te lezen is kan ook mooi gebruikt worden als naslagwerk voor later. Verdienmodellen zijn niet hetzelfde als business modellen. Een businessmodel beschrijft hoe een organisatie toegevoegde waarde creëert, communiceert en levert op een transparante manier. Een verdienmodel is de wijze waarop een organisatie haar omzet realiseert. 

 

 

 

Business en Managementmodellen (4e druk)

 

De nieuwe en verder uitgewerkte druk is BESCHIKBAAR!

Maar liefst 45 nieuwe modellen toegevoegd waarvan er veel onlangs pas verschenen zijn. Daarnaast zijn de verschillende Indexen VOOR in het boek geplaatst zodat de werking van het boek beter tot zijn recht komt. Een compleet naslagwerk voor zowel de student als de professional. BESPAAR TIJD door gebruik te maken van de indexen voor het vinden van het JUISTE model. Met modellen kunnen adviezen BETER ONDERBOUWD worden en helemaal wanneer het met het juiste model uitgewerkt wordt.

 

 

 

Business Modelling for Teams

Business Modelling for Teams

 

Business Models for Teams

BINNEN!
Het nieuwe boek wordt is inmiddels vergelijkbaar in de Nederlandse uitvoering. Ontdek nu alvast hoe het boek er uit ziet en download de preview van Business_Models_For_Teams!

 

 

 

 

 

Business Model You

Business Model You

Business Model YOU

(HER)Ontwerp je loopbaan op 1 A4’tje. In opvolging van Business Model Generation een boek vol voorbeelden en instrumenten om je eigen persoonlijke ontwikkeling vorm te geven en het beste te halen uit je loopbaan, sportclub, familie of allemaal.

 

 

 

 

111 management models

111 management models


111 Management Modellen (3e druk)

Managementmodellen! Hoe zat het ook al weer en wanneer kan ik welk model gebruiken? Snel vinden welk model je nodig hebt kan door de diverse indexen in het boek zoals op naam, op toepassingsgebied, op auteur, op methodologie en op doel. Direct inzicht waar het model voor gebruikt kan worden, de achtergrond, de toepassingsgebieden, het resultaat en aandachtspunten.

 

 

 

 

 

 

101 management kengetallen

101 management kengetallen

101 Management Kengetallen (2e druk)

Succes van organisaties hangt mede af van de prestatie-indicatoren waarop gestuurd wordt. Vaak zijn er maar enkele nodig om de juiste sturing te kunnen vinden voor een bedrijf, een business unit of een afdeling. Om de juiste te kiezen is dit boek met een overzicht van ruim 350 kengetallen. De 101 kengetallen in het boek zijn uitgeschreven inclusief voorbeelden hoe ze in de praktijk werken en at je er me kunt. 250 kengetallen zijn opgenomen als overzicht met hun naam en de berekening er van.

 

 

 

 

 

 

 

 

101 managementmodellen

101 managementmodellen

101 Management Modellen (2e druk)

In deze tweede druk van managementmodellen zij  er ten opzichte van de 1e druk een  aantal modellen vervallen en weer nieuwe toegevoegd. Er zijn 10 modellen vervallen en 36 modellen toegevoegd ten opzichte van 75 Management Modellen.

Deze druk is ook vertaald in het Engels en Spaans.
101 Management Models Spaans101 mm engles

 

 

 

 

 

 

 

 

Klantgericht organiseren

Klantgericht organiseren

 

Klantgericht Organiseren (1e druk)

Organisaties kunnen met behulp van dit boek leren in te spelen op de behoefte van de inmiddels alwetende klant. Organisaties leren hun bedrijfsprocessen zo in richten dat de medewerkers van de organisatie hun klanten veel beter kunnen bedienen. Een “ge-oliede” organisatie weet beter de toegevoegde waarde voor de klant te bieden.  Weten hoe klantgericht werken te bereiken is de toegevoegde waarde van dit boek. Makkelijk te begrijpen en met afbeeldingen en voorbeelden helpt dit boek de organisatie klant gericht in te richten.

 

 

 

 

75 management kengetallen

75 management kengetallen

75 Management-Kengetallen (1e druk)

Een overzicht van veel voorkomende kengetallen waarmee organisaties in staat worden gesteld hun doelstellingen inzichtelijker te maken  en daarmee de organisatie beter te sturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

75 management modellen

75 management modellen

75 Management Modellen (1e druk)

Eenvoudig  kiezen van het juiste model is heel eenvoudig met 75 management modellen. Elk model is in begrijpelijk taal beschreven op maximal 4 pagina’s.  Tijd besparen door snel zoeken naar het juiste model kan via d verschillende indexen zoals naar auteur, toepassingsgebied of methodologie.

Back to Top ↑